Over H. Bultman

H. Bultman, Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde (MSK-arts)

BIG 99020382001 | AGB 84(0)23393 | Lid van de NVAMG | Ingeschreven in het register RAMG

Geboren 10 april 1962 te Utrecht. Daarna heb ik in het buitenland gewoond en ben daar tot mijn 15e opgegroeid ( Duitsland ).

Mijn studie geneeskunde heb ik gevolgd aan de Universiteit Maastricht, artsexamen 1988.

Aansluitend heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan als assistent Chirurgie.

Ik koos echter voor een specialisatie tot huisarts in Utrecht (1992) waarna ik mij in 1994 vestigde als huisarts in Bergeijk.

Naast mijn werkzaamheden als huisarts heb ik diverse nascholing gevolgd in o.a. Sportgeneeskunde (o.a. basiscursus, inspanningsfysiologie, wielrennen), Orthopaedische Geneeskunde (Cyriax, Antwerpen 2000), Manuele Geneeskunde ( Eindhoven, SMG 2004), Medizinische Kräftigungs Medizin ( Köln / Zürich 2004); Echografie Bewegingsapparaat, vasculair, abdomen (Fontys) en Injectietechnieken (Cyriax, IGOST/IMPS, SIS).

Nadat ik vanwege gezondheidsproblemen helaas het vak als huisarts moest neerleggen werd ik 2008 mede-eigenaar van de Polikliniek Manuele Geneeskunde Eindhoven en dat zelfde jaar van Kieser Training Eindhoven. Dit werd later (2012) samengevoegd tot Medisch Centrum ForceMed waarvan ik tot op heden directeur en eigenaar ben.

Dit centrum is in 2017 verhuisd naar het huidige locatie in het multidisciplinaire 1e lijns Gezondheid Centrum Zuiderpark.

 

 

Mijn ervaring en vakkennis uit al mijn werkzaamheden, opleidingen en cursussen heb ik in de loop van de jaren in mijn dagelijkse praktijkvoering als MSK-arts geïncorporeerd.

 Om te helpen ons prachtige en uitdagende vak een erkende plek in de gezondheidszorg te geven ben ik inmiddels ook actief (geweest) als bestuurder, nationaal als Voorzitter van de NVAMG  als ook internationaal in de Executive Board van de FIMM waarvan ik sinds het najaar van 2018 de President ben.