DAVID Balans Module

DAVID Balans Module – voor objectieve en nauwkeurige balans metingen

Het DAVID Balans-concept maakt gebruik van de Ainone Balance-meetsysteem om het evenwicht en de neurologische prestaties op een éénvoudige en snelle manier te beoordelen. Het Ainone Balance systeem bestaat uit een balansmeetsysteem, een tablet en een sensor / hartslagmeter die verbinding maakt met de balans software. De balanstoepassing is volledig geïntegreerd in de EVE-software die ervoor zorgt dat alle balansgegevens worden opgeslagen in het dossier van de patiënt.

De Balans Module produceert een numerieke waarde voor een kwantitatieve evaluatie van de parameters met betrekking tot de balans van het lichaam. Het product is ontworpen voor gebruik door professionals in de gezondheidszorg, geriatrie en sport om de beoordeling van het evenwicht te ondersteunen en veranderingen in de menselijke gezondheid te detecteren die verband houden met evenwichtsparameters. De balansmeting maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om objectief het evenwicht te meten (zwaaigebied, zwaailengte en standaardafwijking van de snelheid) en de resultaten van de metingen vast te leggen.

De Ainone-toepassing voor balansmetingen voldoet aan de vereisten van de EG-richtlijn 93/42/EEG voor medische hulpmiddelen. Meer informatie over de achtergrond: zie David Balance Module